maanantai 7. huhtikuuta 2014

Talon tyhjennys ja suunnitelmien tarkistelua

Huone- ja rakennustapaselostus ovat jo lähes valmiit ja keittiökalusteiden sekä kiintokalusteiden toimittaja on valittu. Myös LVI- ja rakennesuunnitelmissa palikat alkavat olla kohdillaan. Kiire kuitenkin näyttää kulkevan bloggaamisen edellä siinä määrin että talo pitäisi saada jo pian tyhjennetyksi tavaroista.

Tyhjennysprojektiin voi osallistua myös verkon välityksellä esimerkiksi hankkimalla mielenkiintoisia vintage kalusteita. Korkean hinnan sijaan arvostamme nopeaa hakua.

Noin 5 laatikollista kirpparitavaraa ja saman verran kirjoja odottaisi hakijaansa. Palataan asiaan urakkakilpailutuksen ja urakan alettua, jolloin aikaa jää paremmin raportoida sisustuksellisista valinnoista, huonekohtaisista muutoksista ja saneerauksen etenemisestä.

Vielä uupuvia asioita ainakin tarkempi valaistussuunnittelu ja osa valaisimista sekä ulko-ovien valmistaja. Jokseenkin vaikea löytää tekijä valmistamaan moderneilla ominaisuuksilla varustettu talon tyyliin istuva 60-luvun ovi.

pihanpuoleinen ulko-ovi

Hyvistä ovivalmistajista voi laittaa vinkkejä ja miksei pohjoisen puusepistä (tammiset porraslaudat ja kaiteet tulevat uusittaviksi ainakin).

1 kommentti:

  1. Tyhjennysurakka alkaa myös täällä. Kyse toki kuolinpesän tyhjennyksestä. Hänellä myös oli paljon kaikkea vanhaa vintage tavaraa, että on ihan mielenkiintoista nähdä mitä sieltä löytyy. Voi myös toki sitten noita puuseppiä hyödyntää, jos jotain tahtoo kunnostaa ja säilyttää.
    https://www.pt-paperipalvelu.fi/kuolinpesien-tyhjennykset

    VastaaPoista