sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Vaalea alakerta

Viikonloppu vierähti yläkertaa siivoillessa. Suihkulasia, peiliä ja muutamaa saumojen täyteainetta lukuun ottamatta kerros alkaa olla valmis. Alakerran asuintilat ovat myös lähes maalissa. Siivoilun ohella toin varastosta Italialaisen Zanottan valmistaman Leonardo työpöydän, johon iskin taannoin kynteni Bukowskis Marketsin nettihuutokaupassa.

Pöydässä on reilusti käytön jälkiä, mutta hinnan jäädessä alle puoleen uudesta vastaavasta, ne eivät haittanneet lainkaan. Pienet kolhut ja naarmut päinvastoin kutsuvat käyttämään huonekalua. En voisi kuvitella uuden tuovan lähellekään näin suurta iloa kuin tämä hyvin käytetty yksilö.

Pöydän toimitus onnistui vaivatta, joskin ihmettelin ettei suhteellisen kallista pöytää oltu suojattu mitenkään. Korkearesoluutioiset huutokauppakuvat eivät myöskään paljasta jokaista naarmua ja kolhua, joten ostaja ottaa aina jonkin suuruisen riskin. Puuta voi kuitenkin aina hioa, ja tässäkin tapauksessa fairy ja Ciff varovasti käytettynä tekivät aivan riittävästi ihmeitä eikä muita huoltotoimenpiteitä tarvittu.

Seuraavaksi pitäisi miettiä sopivat työtuolit pöydän kaveriksi? Vinkkejä otetaan vastaan.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti