maanantai 28. joulukuuta 2015

Kodinhoitohuone, pesuhuone ja saunaosasto

Alakerran saunaosaston vihreällä nurmella viihtyy mukavasti. Dandelion kuvioidun laatan väri on lawn milk ja valmistaja Marrakech Design. Uudelleen valetussa, yhteen tasoon lasketussa lattiassa varpaita lämmittää vesikiertoinen lattialämmitys. Kodinhoitohuoneen kalusteet seuraavat muiden tilojen kiintokalusteiden linjaa, mutta kiven sijaan valitsimme pinnaksi huolettomamman valkoisen umpikomposiitin. Tilan säästämiseksi toimme liukuovia erottamaan wc:n ja pesutilat kodinhoitohuoneesta.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Terve! Kiitokset blogista, teillä on hieno asunto ja olette remontoineet sitä ajatuksella ja huolella :) oma ajatusmaailma on hyvin samanlainen. Olemme aloittelemassa rakennusprojektia ja tarkoitus olisi rakentaa uusi kivitalo modernistiseen henkeen. Klinkkerilattiat ovat mm suunnitelmissa ja tuohon red blend -laattaan on tullut tutustuttua Pukkilan myymälässä. Olisi kiva saada kuvia teidän vierashuoneessa isompana pintana. Miten tämä red blend vertautuu alkuperäiseen 60-luvun klinkkeriin?

    T. Heikki

    VastaaPoista
  2. Hei! Blogipäivittely on tainnut olla hunningolla, koska en ollut huomannut kommentista ilmoitusta. Uuden vierashuoneen/entisen pukeutumishuoneen laatan tilalle tuli Saimaparketti. Eteiseen niin sanotusti muistona vanhasta käytimme red blendiä. Vanhan ja uuden pinnan välillä ei suurta eroa ole. Ehkäpä uusi on hieman hienorakeisempi.

    VastaaPoista